Bygg en sterk fundraisingsorganisasjon

Dette er er en unik mulighet til å gå i dybden på kultur, adferd og ledelse som er viktig for stor innsamlingsvekst. Hvordan kan du bidra til at veksten bli formålsdrevet og giversentrert? Hvordan skaper du engasjement i organisasjonen og blant støttespillere?

Dette fire-dagers seminaret inneholder mange praktiske øvelser underveis for å gi deg innsikt og verktøy til en giverfokusert vekst. Med kunnskap fra forskning og eksempler fra virkeligheten får du  unik kunnskap til å bygge en sterk fundraisingsorganisasjon.

«Hvis du ønsker å forbedre dine fundraisingsferdigheter er dette stedet å begynne. Kombinasjonen av akademisk forskning og eksempler fra virkeligheten med årevis av praktisk fundraising, var fantastisk. Deltakerne ble utfordret gjennom seminaret med øvelser der vi måtte bruke det vi hadde lært. Akkurat dette var særlig nyttig. Jeg kan anbefale dette seminaret på det sterkeste til alle som vil forbedre sine ferdigheter innen innsamling, enten du er fundraiser, leder eller generalsekretær.»

Ina Toften

Kommunikasjons- og Innsamlingssjef, WWF Norge

Great Fundraising Masterclass gir deg kunnskapen til å:

  • samle organisasjonen om innsamling

  • styrke organisasjonens kapasitet på fundraising og nytenking

  • vise en lederstil som inspirerer og driver organisasjonens arbeid til nye høyder

  • bygge en strategi for økt investering i innsamling

  • gjenkjenne og skape de gode kampanjene som inspirerer internt og eksternt

Program:

13.11. – reisedag

14.11 – heldagssamling

15.11 – heldagssamling

16.11 – avslutning og reisedag

Hvem bør delta:

  • ledere i marked, innsamling og kommunikasjon

  • daglig ledere, generalsekretærer, styreleder/styremedlemmer eller andre ledere

  • kommunikasjons- og innsamlingsrådgivere

Hvis du ønsker å kunne prioritere innsamlingsvekst fremover anbefaler vi at generalsekretær e.l. deltar sammen med innsamlingsledere.

Seminaret er høyst relevant for deg som jobber direkte med fundraising og ønsker å få faglig påfyll i hverdagen.

Revolutionise er et globalt selskap bestående av non-profit-ledere. Vi setter organisasjoner i stand til å oppnå transformativ, bærekraftig, formålsdrevet og giverfokusert inntektsvekst.

Ønsker du mer informasjon?
Ta kontakt med:

Kristin Hvideberg Tobiassen, 
kristin@profundo.no, mobil 913 56 591

 

«Årets masterklass er en strålende påminnelse om hvor viktig det er med et fokus på fundraising. Organisasjonene trenger faglig påfyll og slik sett er ProFundo virkelig en partner å regne med.»

Adrian Wilhelm Kjølø Tollefsen

Generalsekretær, Mental Helse Ungdom

Revolutionise are delighted to have entered into partnership with ProFundo. We believe in working with the most insightful, knowledgeable and professional partners to the betterment of the voluntary sector worldwide. In Norway, there is one such organisation which stands out in all three categories, and it is ProFundo. We are delighted to be working with the whole ProFundo team.

Alan Claytom

CEO, Revolutionise

Kristin Hvideberg Tobiassen

Leder, Markedsavdeling og ProFundo Creative i ProFundo

Kristin har 14 års erfaring innen norsk fundraising og er nå leder for markesavdelingen og ProFundo Creative i ProFundo med ansvar for kundeoppfølging og salg.

Kristin er sterk i troen på at hjertet skal styre fornuften i fundraisingsarbeidet. Hun elsker kommunikasjon – god kommunikasjon og skape nye kreative konsepter som skaper inntekter til gode formål.

Alan Clayton

CEO, Revolutionise

Alan har en 25 år lang karriere innen formålsdrevet vekst bak seg og øker fortsatt farten. Han utdannet seg til vitenskapsmann, men har alltid jobbet i det kreative feltet, så han kan kombinere presise analyser med emosjonell energi for å skape ideer som fører til store endringer. Han er en seriegründer og har jobbet i mer enn tretti land. Kunder spenner fra globale giganter som FN-byråer til små, lokale oppstartsbedrifter, og fra bedriftsledere til frilansere.