ProFundo tilbyr flere givertjenesteløsninger på SMS. Vi har gode SMS-kollektløsninger for kirker og menigheter, og nå har også Kirkens Bymisjon og Sightsavers vært piloter for vår nye full-integrerte SMS-givertjensteløsning for frivillige organisasjoner.


Løsningen, som også gir mulighet for enkeltgaver, håndterer etablering og drift av fast givertjeneste via SMS. Giver sender kodeord til 2490, og mottar en overpriset SMS. Beløpet belastes givers mobilregning og logges samtidig i organisasjonens database hos ProFundo.

Videre tilbys mulighet for repeterende trekk månedlig som går automatisk inntil giver sender Stopp-kodeord.

Løsningen er utviklet i samarbeid mellom ProFundo og Link Mobility. I Tindra kan man enkelt følge med på utviklingen og resultatene i SMS-rapporter. Videre er det enkelt å få med SMS-gaver i skattefradragsinnberetning ved nyttår.

Kirkens Bymisjon benytter nå tjenesten for middagskampanje hvor man ved få tastetrykk kan gi et menneske en middag fast hver måned. Enkelt, effektivt og elegant.

151015 Annonse KB
Sightsavers er også i gang. Send SYN til 2490 og gi 150 kr i måneden. Du mottar en ny SMS med automatisk trekk neste måned. Avtalen stoppes enkelt ved å sende SYN STOPP til 2490.
Ønsker du å høre mer om våre SMS-løsninger? Klikk her for en uforpliktende samtale.