Nok en gang har vi hatt gleden av å ha med oss norske organisasjoner til seminar i Skottland. I løpet av intense dager i mars, i flotte omgivelser ledet Alan Clayton en dedikert gjeng gjennom masterclass om hvordan utvikle de nye store kampanjeideene.


IMG_0228   IMG_0238

 

Lasse Thomassen fra KRIK oppsummerer på denne måten:
Opplevelsen av å være på Masterclass var fantastisk! Nydelige omgivelser, veldig god mat, mye kompetente og flotte folk som brenner for gode saker, og utflukter så man faktisk får se litt av Skottland. I tillegg var joggetur med lokalkjente og spreke ProFundo-ansatte en høydare. Nytteverdien som Skottlandsturen har for det videre arbeidet er stor, selv om jeg tror at vi vil se enda flere frukter av turen i fremtiden. Undervisningen var veldig konkret og utfordrende og fikk oss virkelig til å dykke ned i kjernen på vårt eget arbeid. Inspirerende teori og gruppejobbing på tvers av organisasjoner resulterte i en vinnende kombinasjon. Takk for tur!

 

Maja Aas fra Norges Astma- og Allergiforbund sier:
For meg var masterclass veldig inspirerende og lærerikt. Opplegget var bra, og  jeg synes vi fikk maksimalt ut av dagene.

 

Og Kine Vestad fra Kirkens Bymisjon sendte oss denne kommentaren i ettertid:
Masterclass Skottland 2016 var en svært lærerik samling ved herlige Loch Ness i Skottland. Alan har en unik faglig kompetanse og erfaring rundt fundraising, både utvikling og implementering. Han formidler verktøyene du trenger for å jobbe frem de gode innsamlingskampanjene på en enkel måte, med mange gode eksempler og case fra hans tidligere oppdragsgivere. Dagene gir deg muligheten til å tenke lange tanker og fordype deg i kampanjearbeidet. Spennende å knytte nettverk og samarbeide med de andre organisasjonene på samlingen. Lærerikt både å ta del i andres fundraisingkampanjer, og å involvere andre i ditt arbeid, man ser seg selv utenfra, som er et nyttig perspektiv i utarbeidelse av en kampanje. Å kombinere daglige utflukter og nydelig måltider var minneverdige avbrekk fra kampanjearbeidet, og ga rom for sosialisering og relasjonsbygging. Anbefaler Masterclass Skottland på det varmeste.

 

IMG_0254  IMG_0272

 

Vi hos ProFundo vil rette en stor takk til deltakerne som engasjerte seg med liv og sjel. Man blir ydmyk av å se hvordan brennende engasjement kombinert med sterk lærevilje kan resultere i så mange spennende kampanje-ideer. Det var en ære å få være med dere!

 

Kunne du ikke delta denne gang kan vi trøste deg med at det dukker opp en ny mulighet for masterclass 13-16. mars 2017. Neste år ser det ut til at fokus settes på verdien av fornøyde glade givere.

 

Klikk her dersom du allerede nå vil varsle din interesse for neste års masterclass.