Full kontroll

Hvorfor håndtere arrangement ved siden av medlems- og giverdatabasen, når deltakere ofte engasjerer seg på mange måter samtidig? Det er mange argumenter for å samkjøre arrangementsoppfølgingen med medlems- og giverdatabasen. Rekruttering av nye medlemmer og givere er kanskje det viktigste.

Arrangementsmodulen bygger på erfaringer tilbake til 2007 med ulike tilrettelagte løsninger for flere kunder. Nå har vi samlet de gode løsninger på ett sted og tatt store steg videre.

Det fine med arrangementsmodulen er at du får full kontroll på alle deltakere på ett sted. Løsningen er integrert med databasen slik at du kan følge dem opp sammen med andre leads, givere og medlemmer. Den har avansert funksjonalitet med et enkelt oppsett, og er enkel å bruke for de som skal melde seg på et arrangement. Senere kan deltakerne følges opp videre i Tindra for nytt engasjement og nye aktiviteter.

Øyvind Akselsen (Produktutvikler)

Sluttbruker kan nå melde på seg selv og andre, se / endre egne påmeldinger, opprette medlemskap, betale med kort, Vipps eller nedlastet faktura og evt. melde seg av. Arrangementsleder kan se deltakere på arrangementet, definere antallsbegrensning på arrangement og aktiviteter, sette påmeldingsperre, se ventelister, nøkkeltall og påmeldingsvalg. Videre kan leirleder kommunisere med deltakerne via SMS og epost, endre påmeldinger, registrere dato for forevist politiattest og ta ut deltakerlister.

I admin-delen settes nye arrangement opp, man kan angi om arrangementet tilhører en region eller lokal enhet, legge til bilde og forklarende tekst, sette opp påmeldingsskjema, definere påmeldingsvalg som f.eks. aktiviteter og overnattingsvalg, bestemme betalingsmåter, legge til mulighet for opprettelse av medlemskap, håndtere medlemsrabatt og sette maks. antall. Tindra benyttes for fakturering og betalingsoppfølging.

Ønsker du mer informasjon om denne modulen, ta kontakt>>