Del denne artikkelen:

Hvorfor håndtere arrangement ved siden av medlems- og giverdatabasen, når deltakere ofte engasjerer seg på mange måter samtidig? Det er mange argumenter for å samkjøre arrangementsoppfølgingen med medlems- og giverdatabasen. Rekruttering av nye medlemmer og givere er kanskje det viktigste.

Sommeren 2007 lanserte vi arrangementsmodul for første gang i Min Side. Siden den gang har vi logget mer enn en halv million arrangementspåmeldinger. Nå tar vi løsningen store steg videre.

Vi spurte vår kollega Øyvind Akselsen som har fulgt oppgraderingen tett det siste året, om en kommentar til sluttresultatet, og han svarer engasjert:

Det fine med arrangementsmodulen er at du får full kontroll på alle deltakere på ett sted. Løsningen er integrert med databasen slik at du kan følge dem opp sammen med andre leads, givere og medlemmer. Den har avansert funksjonalitet med et enkelt oppsett, og er enkel å bruke for de som skal melde seg på et arrangement. Senere kan deltakerne følges opp videre i Tindra for nytt engasjement og nye aktiviteter.

Sluttbruker kan nå melde på seg selv og andre, se / endre egne påmeldinger, opprette medlemskap, betale med kort, Vipps eller nedlastet faktura og evt. melde seg av. Arrangementsleder kan se deltakere på arrangementet, definere antallsbegrensning på arrangement og aktiviteter, sette påmeldingsperre, se ventelister, nøkkeltall og påmeldingsvalg. Videre kan leirleder kommunisere med deltakerne via SMS og epost, endre påmeldinger, registrere dato for forevist politiattest og ta ut deltakerlister.

I admin-delen settes nye arrangement opp, man kan angi om arrangementet tilhører en region eller lokal enhet, legge til bilde og forklarende tekst, sette opp påmeldingsskjema, definere påmeldingsvalg som f.eks. aktiviteter og overnattingsvalg, bestemme betalingsmåter, legge til mulighet for opprettelse av medlemskap, håndtere medlemsrabatt og sette maks. antall. Tindra benyttes for fakturering og betalingsoppfølging.

Ta kontakt om du ønsker en uforpliktende samtale med noen hos ProFundo om arrangementshåndtering. Motta nyhetsbrev med gode tips!