Del denne artikkelen:

Sjekk ut aptXact-løsningen!

ProFundo og Dialog Norge inviterer ProFundo-kunder til samling i Handikapforbundets lokaler i Oslo med presentasjon av den nye løsningen aptXact.

aptXact er en løsning for oppfølging av givere.

Hensikten er automatisert håndtering og presis dialog. I første omgang gjelder løsningen håndtering av potensielle og faste givere. Løsningen har smarte muligheter helt fra rekruttering, gjennom hele verdikjeden og til du har dine mest trofaste givere og beste ambassadører.

Hemmeligheten ligger i automatisk identifikasjon av både gode og kritiske stadier på giverreisen. Det handler om effektivitet, bedre giveropplevelse og mer penger til formålet.

Løsningen omfatter automatisering, digitalisering, men også personlige oppfølgingsløp og analyseverktøy for kontinuerlig forbedring. Vi vurderer aptXact som ett element i satsingen på Fantasisk Fundraising.

Lansering blir i form av gratis fagsamling i Oslo 27. september klokken 0900-1115 for ProFundo-kunder. Sted: hos Norges Handikapforbund i Oslo: Schweigaardsgate 12.

OBS: Kurset er nå fullbooket. Deltakere som heretter melder seg på havner på venteliste og vil få beskjed dersom det blir ledige plasser.

 

Påmelding her:

 Motta nyhetsbrev med gode tips!