Del denne artikkelen:

For femte år på rad gjennomførte vi arrangementet Fundraising Skillshare i juni 2017 i Kristiansand. Ved evalueringen fikk vi denne gang meget gode tilbakemeldinger, og 80 % av deltakerne er tydelige på at de kunne tenke seg å delta også i 2018. Nå er planleggingen i gang!

Skillshare-samlingen er av og for fundraisere. Samlingen avholdes i Kristiansand. Dette er eneste Skillshare-samling for fundraisere i Norge og således en enestående anledning til å lære fra andre norske organisasjoner, hva de gjør og hvordan de gjør det – og deres erfaringer –på godt og vondt- fra året som ligger bak. Sett av datoene 6-7.juni 2018 allerede nå.

De storelinjer i programmet blir som følgende:

Dag 1 – bransjefamilien deler fra året som gikk
Sju fundraisere fra ulike norske organisasjoner får en halvtime hver for å dele hver sine ulike case fra året om ligger bak.

Dag 2 – læring fra andre bransjer
Det er på tide å skifte litt fokus og se på hva vi kan lære fra andre bransjer. Vi har fått med et knippe av sterke næringslivsaktører fra vår landsdel, som vil dele sine erfaringer og kunnskap med oss.

Vi kommer snart tilbake med mer info om navn og tema. Merk: Vi har tidligere varslet at Ken Burnett blir med oss, men han måtte melde avbud på grunn av sykdom i familien.

 

Påmelding her:

 Motta nyhetsbrev med gode tips!