Alan Clayton; Don’t kill the ambitions

Mandag 16.januar ble Kickoff 2012 avholdt her hos ProFundo. Foredragsholder var Alan Clayton fra ClaytonBunett Ltd. Clayton er en av Europas mest etterspurte foredragsholdere når det gjelder fundraising og arbeid med frivillige organisasjoner, og hadde mye inspirasjon å dele med oss
 

Nye år starter ofte med store ambisjoner. Vi søker nye ideer og engasjement for å finne de innsamlingstiltakene som skal få inntektene til å skyte i været. Alan Claytons foredrag hadde tittelen An Ambitious New Year. Det var nettopp ambisjoner Clayton satte fokus på, og hvordan ambisjoner kan kveles av administrasjon, flytskjemaer og tabeller. -Vellykket innsamling avhenger ikke av store budsjetter, men av ambisjonene til dem som jobber i organisasjonen, sier Clayton. Han viste oss eksempler på kampanjer som har skapt og ikke skapt stort engasjement blant givere.
 

Takk til alle som deltok på seminaret. Hyggelig at mange tok turen til Kristiansand for å starte året med ny inspirasjon sammen med oss. Velkommen igjen!


Ønsker du en uforpliktende samtale om hva ProFundo kan tilby av løsninger, tjenester og rådgivining kan du klikke her.

Utviklet av Netlab | Oppdateres med eRedaktør