Del denne artikkelen:

Vi liker kunnskapsdeling, og vil gjerne bidra til at din neste kampanje lykkes enda bedre. Trenger dere inspirasjon? Noen som kan se kommunikasjonen og planene med friske øyne? Ta kontakt for en uforpliktende samtale om hva vi kan bidra med.

Vi i ProFundo CREATIVE har ansvaret for flere felles seminarer i løpet av året. Som f.eks:

Fundraising MasterClass sammen med Alan Clayton i Skottland
• Grunnkurs Fundraising
• Kick-off med inspirerende gjesteforedragsholdere hver januar

Andre felles seminarer publiseres fortløpende for påmelding her… 

Av og til er det ikke bare inspirasjon i fellesskap med andre vi trenger, men en-til-en rådgivning. Hvordan burde akkurat vi gjøre det? Diskusjon og ideer tilpasset din organisasjon, deres budskap og deres forutsetninger. Da kan kanskje noen av konsultasjonene nedenfor passe?

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud, eller samtale om hva som ville passet dere best.
Min telefon er alltid i nærheten – 913 56 591 – Kristin Hvideberg Tobiassen

 

Julekampanje – årets viktigste plan

Suksessen bak en god julekampanje er kombinasjonen av kommunikasjon som treffer folk i hjertet, treffsikkerhet på tidsplan og kanalvalg. Book rådgivning i god tid før jul, og vi kan hjelpe dere å sette opp planer tilpasset ambisjonsnivå og størrelse på stab og budsjett. Påfyll av inspirasjon og kunnskap, slik at dere kan få gode resultater i den innsamlingsperioden der giverviljen og nestekjærligheten er på topp.

Skattekampanje – gevinst for både giver og organisasjon

Giveren får skattefradrag for sine gaver, men hva får dere? Lær hvordan riktig kommunikasjon kan gi store summer av uventede gaver ved årets slutt. En skattefradragskampanje kan lett bli så mye mer enn bare kostnader for å gi giverne skattereduksjon. Vi ser på eksempler på mulige kampanjer, og lager en plan for hva din organisasjon kan gjennomføre i år og repetere i årene fremover.

5 forbedringer for takk og velkomst som kan gjøres i morgen

Sier du takk bare for å være høflig? Har du sikret at alle nye givere faktisk får en velkomst?  Lær hvordan du kan benytte kommunikasjonsanledningene som er i takk og velkommen til å sikre varige verdier. Vi ser på særlig 5 forbedringer som kan gjennomføres uten store kostnader og omlegginger.

Oppfølgingsløp for giverne

Rekruttering av faste givere får mye oppmerksomhet, men hva når de er kommet inn? Det kan være veldig lønnsomt å lage oppfølgingsløp som fanger opp giverne som slutter å gi eller ikke kommer i gang. Ryddige databaser gir bedre grunnlag for resultatanalyser og budsjettering. Færre feilkilder, og ikke minst, mer inspirasjon og lojalitet hvis oppfølgingen gjøres riktig.

Hvordan lage et godt giverbrev på en smart måte?

Skal giverbrevet være kort eller langt? Bulkete konvolutt? Likt til alle? Sammen ser vi på hvordan utgangspunktet for et godt giverbrev lages, og hvordan teksten bør skrives. Hvordan skrive en testplan? Hva er det egentlig verdt å teste? Det finnes både penger å tjene og penger å spare på riktig design av både giverbrev og konvolutter.

 

• 3 timer – kr 3.900,- eks mva
• Heldagsseminar – kr 8.900 eks mvaMotta nyhetsbrev med gode tips!